Informacije o dostavi

Skrb za pakete

 
Vsa naročila so skrbno zapakirana v naši mali delovni sobi, ki je včasih tako polna škatel, da se komaj prebijemo do delovne mize. Premišljeno smo izbrali embalažo v katero zapakiramo tvoje naročilo. Vedno dodamo še prijazno zahvalo in poskrbimo, da je v njem vse kar je bilo naročeno in je le to v brezhibnem stanju. Ker pa smo tudi mi le ljudje (včasih zelo utrujeni) se zna zgoditi, da kdaj kaj spregledamo. V tem primeru nam prosim takoj sporoči.

Časovnica

 
Trudimo se, da tvoje naročilo v najkrajšem možnem času zapusti našo »pisarno«. Včasih nam to uspe še isti dan ko prejmemo plačilo (to pomeni da si ujel/a res dober trenutek). Včasih pa nam žal zagode življenje in ta odprema traja dlje. Vedno se sicer potrudimo, da je to v obljubljenem roku. Če v tem času ne prejmeš paketa, nas prosim obvestzi, da lahko preverimo če smo slučajno zgrešili tvoje plačilo ipd.

Dostava

 
Pakete dostavlja Pošta Slovenije, ki načeloma vse pakete dostavi takoj naslednji dan, če so oddani zelo pozno pa mogoče čez dva dni. V prazničnem času, sploh okoli Božiča, pa se dostavni roki podaljšajo. Tako, da prosim upoštevaj tudi to, če slučajno kupuješ darila. Osebnega prevzema pri nas žal nimamo, saj ne poslujemo z gotovino.

Rok dostave

 
Čas obdelave naročila je 1-2 delovnih dni po prejemu naročila (čas, ki ga potrebujemo za pregled naročil in pregled plačil). Rok dostave je 2-9 delovnih dni po prejemu plačila (čas, ki ga potrebujemo, da naročilo pripravimo, ga zapakiramo in odpeljemo na pošto). Pri personaliziranih izdelkih (gravura na pleksi steklo v rokovniku, majice in bodiji, ... ) se rok dostave podaljša za 3 dni.